Képzések

Felnőttképzés

E-00001/2013 – 2013. november 05 – 2022. december 31.
Engedélyezett képzések – E-0001/2013 (excel tábla letöltése)

Minőségirányítás dokumentumai:
TEF Minőségpolitika
2019. évi intézményi minőségcélok
2020. évi intézményi minőségcélok
2021. évi intézményi minőségcélok
2022. évi intézményi minőségcélok

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazagatóság képzéseiről a tanulas.tef.gov.hu címen további tájékoztatás található.

B/2020/001621 – 2020. szeptember 15 – visszavonásig
E/2020/000121 – 2020. szeptember 23 – visszavonásig
A TEF előminősített szakmai képzési programjai (excel tábla letöltése)

Képzési Ügyfélszolgálat, tájékoztatás

Felnőttképzési Ügyfélszolgálat: kepzes@tef.gov.hu
Telefonszám: +36 1 896-95-19

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság (továbbiakban: Főigazgatóság) Képzési Ügyfélszolgálatának célja, hogy a résztvevők és az érdeklődők információkhoz jussanak az általunk szervezett képzésekről és szolgáltatásokról, valamint lehetőségük legyen a Főigazgatósággal való kapcsolatfelvételre.

A képzési ügyfélszolgálatunk több szinten működik. Egyrészt a képzésben résztvevők közvetlenül is jelezhetik felmerülő kérdéseiket és kéréseiket a képzés oktatójának vagy felelősének.

Másrészt az alábbi táblázatban megjelölt helyszíneken és időpontokban, személyesen vagy telefonon, valamint a megadott e-mail címeken – a Főigazgatóság illetékes szervezeti egységein keresztül – is elérhetőek vagyunk.

Az ügyfélszolgálatra beérkező megkereséseket a munkatársak minden esetben az érintett szervezeti egységhez továbbítják megválaszolásra.

Területi Ügyfélszolgálatok elérhetősége

Területi Ügyfélszolgálatok elérhetősége (excel tábla letöltése)

 

Tájékoztatás az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kiadásáról

A TEF – a vizsgázó kérésére – a bizonyítvány kiadásával egyidejűleg, vagy azt követően magyar, angol, német, francia, spanyol vagy olasz nyelven kiállított EUROPASS bizonyítvány-kiegészítőt (a továbbiakban: bizonyítvány-kiegészítő) ad ki.

A magyar és az angol nyelvű bizonyítvány-kiegészítő ingyenesen és elektronikus formában, külön kérésre pedig papíralapú iratként kerül kiadásra.

A német, francia, spanyol vagy olasz nyelvű bizonyítvány-kiegészítő elektronikus formában, külön kérésre pedig papíralapú iratként adható ki, ezért a kérelmező térítési díjat fizet a vizsgaszervező részére.

A térítési díj összege az adott naptári év január 1-jén érvényes kötelező legkisebb munkabér (minimálbér) havi összegének öt százaléka, bizonyítvány-kiegészítőnként.

Kérem, hogy az alábbiakban csatolt EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kérelmet szíveskedjen kitölteni és az aláírást követően pedig eljutatni (postán vagy e-mail-ben) az illetékes Igazgatóságra vagy központi címünkre.

EUROPASS kérelem (word dokumentum letöltése)

 

Tájékoztatás „Bizonyítványmásodlat” kiadásáról

A 2010. január 29. előtt kiállított szakmai bizonyítványok esetén – az elveszett vagy megsemmisült bizonyítványról, valamint névváltozáskor – a TEF bizonyítványmásodlatot állít ki a törzslap alapján, a jogelődjeinél szervezett vizsgáknál.

Kérem, hogy az alábbiakban csatolt kérelmet szíveskedjen kitölteni és az aláírást követően pedig eljutatni az érintett Igazgatóságra vagy a központi címünkre, a 3.000 Ft-os illetékbélyeggel együtt.

Kérelem bizonyítványmásodlathoz (word dokumentum letöltése)

FONTOS, hogy az illetékbélyeget ne ragassza fel, mert az majd a kiállított másodlatra kerül!

A 2010. január 29-től kiállított szakmai bizonyítványok esetén – az elveszett vagy megsemmisült bizonyítványokról – a bizonyítvány másodlatot az Országos Törzslapnyilvántartó állítja ki.

 

Egyéb képzési információk

Letöltések:
Távoktatás (word dokumentum)
Akkreditált pedagógus továbbképzés (excel tábla)
Szociális továbbképzés (excel tábla)

ECDL Vizsgaközpont

ECDL bizonyítvány

ECDL bizonyítvány megszerzéséhez kötelezően teljesíteni szükséges a következő két modult:

  • Számítógépes alapismeretek
  • Online alapismeretek

Az elektronikusan aláírt, hitelesített ECDL e-bizonyítványt az adminisztrációs és vizsgaszoftver PDF formátumban automatikusan elkészíti, amennyiben a vizsgázó 4 illetve 7 modulvizsgát sikeresen teljesített.

Papír alapú bizonyítvány külön díj megfizetésével igényelhető.

ECDL vizsgarendszer díjtételei

ECDL regisztráció
(korlátlan ideig érvényes, bármely modulból lehet vizsgázni segítségével, ennek megléte szükséges a modulvizsga elvégzéséhez)
Ár: 9 000 Ft/fő

Vizsgadíj és pótvizsgadíj (vizsga/modul/fő): 3 000 Ft

Vizsgadíj és pótvizsgadíj diákoknak (vizsga/modul/fő): 1 800 Ft

Figyelem!
A következő modulokból kötelezően automata vizsgáztatási szoftver használatával kell vizsgázni, melyért külön szoftverhasználati díjat kell fizetni:

Automata vizsgáztatással érintett modulok: Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek, Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Adatbázis-kezelés, Prezentáció, IT biztonság.

Az automatikus vizsgaszoftver használati díja: 1 000 Ft/vizsga/vizsgázó

A külön igényelhető keményfedeles, papíralapú bizonyítvány díja: 4500 Ft (postaköltséggel együtt) Az igénylést az ECDL honlapon keresztül lehet megtenni: https://njszt.hu/hu/form/kemenyfedeles-ecdl-bizonyitvany

ECDL modulvizsga, regisztráció megrendelése

A megrendeléshez szíveskedjen kitölteni az innen elérhető megrendelő formátumot, melyet aláírást követően szkennelve, elektronikusan kérünk elküldeni az ecdl@tef.gov.hu e-mail címre, a tervezett vizsgaidőpontot megelőző hét nappal!

Eseménynaptár

2022. November
HKSzCsPSzV
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 

Társoldalak

PKR belépési pont

Eper belépési pont

Útravaló Ösztöndíjprogram
belépési pont

Útravaló program
Ügyfélszolgálat:
utravalo@tef.gov.hu
Telefonszám:
+36 1 896-9535

Betűméret állítása
Kontrasztos mód