Képzések

Felnőttképzés

 

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság felnőttképzési tevékenységéről a tanulas.tef.gov.hu címen további tájékoztatás található.

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság felnőttképzési nyilvántartási száma: B/2020/001216 (2020. szeptember 15-től)
A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság felnőttképzési engedélyszáma: E/2020/000121 (2020.09.23-tól)
A TEF előminősített képzési programjai: (excel tábla letöltése)

Képzési Ügyfélszolgálat, tájékoztatás

Felnőttképzési Ügyfélszolgálat: kepzes@tef.gov.hu
Telefonszám: +36 1 896-95-19

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság (továbbiakban: Főigazgatóság) Képzési Ügyfélszolgálatának célja, hogy a résztvevők és az érdeklődők információkhoz jussanak az általunk szervezett képzésekről és szolgáltatásokról, valamint lehetőségük legyen a Főigazgatósággal való kapcsolatfelvételre.

A képzési ügyfélszolgálatunk több szinten működik. Egyrészt a képzésben résztvevők közvetlenül is jelezhetik felmerülő kérdéseiket és kéréseiket a képzés oktatójának vagy felelősének.

Másrészt az alábbi táblázatban megjelölt helyszíneken és időpontokban, személyesen vagy telefonon, valamint a megadott e-mail címeken – a Főigazgatóság illetékes szervezeti egységein keresztül – is elérhetőek vagyunk.

Az ügyfélszolgálatra beérkező megkereséseket a munkatársak minden esetben az érintett szervezeti egységhez továbbítják megválaszolásra.

Területi Ügyfélszolgálatok elérhetősége

Területi Ügyfélszolgálatok elérhetősége (excel tábla letöltése)

 

Tájékoztatás az EUROPASS bizonyítvány-kiegészítő kiadásáról

 

A TEF – a vizsgázó kérésére – a bizonyítvány kiadásával egyidejűleg, vagy azt követően magyar, angol, német, francia, spanyol vagy olasz nyelven kiállított Europass bizonyítvány-kiegészítőt (a továbbiakban: bizonyítvány-kiegészítő) ad ki.

A magyar és az angol nyelvű bizonyítvány-kiegészítő ingyenesen és elektronikus formában, külön kérésre pedig papíralapú iratként kerül kiadásra.

A német, francia, spanyol vagy olasz nyelvű bizonyítvány-kiegészítő elektronikus formában, külön kérésre pedig papíralapú iratként adható ki, ezért a kérelmező térítési díjat fizet a vizsgaszervező részére.

 

A térítési díj összege  az alábbiakban elérhető kérelmeken megjelenített összeg.

 

Kérem, hogy az alábbiakban csatolt Europass bizonyítvány-kiegészítő kérelmet szíveskedjen kitölteni és az aláírást követően eljutatni az illetékes Igazgatóságra vagy központi címünkre.

Europass bizonyítvány-kiegészítő kérelem (word dokumentum letöltése)

 

Kérem, hogy amennyiben elveszett, vagy megsemmisült a korábban kiadott Europass bizonyítvány-kiegészítője, akkor az alábbiakban csatolt Europass bizonyítvány-kiegészítő másodlat kérelmet szíveskedjen kitölteni és az aláírást követően eljutatni az illetékes Igazgatóságra vagy központi címünkre.

Europass bizonyítvány-kiegészítő másodlat kérelem (word dokumentum letöltése)

 

Tájékoztatás Bizonyítványmásodlat kiadásáról

A 2010. január 29. előtt kiállított szakmai bizonyítványok esetén – az elveszett vagy megsemmisült bizonyítványról, valamint névváltozáskor – a TEF bizonyítványmásodlatot állít ki a törzslap alapján, a jogelődjeinél szervezett vizsgáknál.

Kérem, hogy az alábbiakban csatolt kérelmet szíveskedjen kitölteni és az aláírást követően pedig eljutatni az érintett Igazgatóságra vagy a központi címünkre.

Kérelem bizonyítványmásodlathoz (word dokumentum letöltése)

 

A 2010. január 29-től kiállított szakmai bizonyítványok esetén – az elveszett vagy megsemmisült bizonyítványokról – a bizonyítvány másodlatot az Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal (www.nive.hu) állítja ki.

 

Egyéb képzési információk

Letöltések:
Szociális továbbképzés (excel tábla)

ICDL Vizsgaközpont

Vizsgaközpont elérhetőségei

Vizsgaközpont elérhetőségei (excel tábla letöltése)

ICDL bizonyítvány

ICDL bizonyítvány megszerzéséhez kötelezően teljesíteni szükséges a következő két modult:

  • Számítógépes alapismeretek
  • Online alapismeretek

Az elektronikusan aláírt, hitelesített ICDL e-bizonyítványt az adminisztrációs és vizsgaszoftver PDF formátumban automatikusan elkészíti, amennyiben a vizsgázó 4 illetve 7 modulvizsgát sikeresen teljesített.

Papír alapú bizonyítvány külön díj megfizetésével igényelhető.

ICDL vizsgarendszer díjtételei

ICDL regisztráció (korlátlan ideig érvényes, bármely modulból lehet vizsgázni segítségével, ennek megléte szükséges a modulvizsga elvégzéséhez)
Ár: 10 000 Ft/fő

Vizsgadíj és pótvizsgadíj (vizsga/modul/fő): 3 000 Ft

Vizsgadíj és pótvizsgadíj diákoknak (vizsga/modul/fő): 1 800 Ft

Figyelem!
A következő modulokból kötelezően automata vizsgáztatási szoftver használatával kell vizsgázni, melyért külön szoftverhasználati díjat kell fizetni:

Automata vizsgáztatással érintett modulok: Számítógépes alapismeretek, Online alapismeretek, Szövegszerkesztés, Táblázatkezelés, Adatbázis-kezelés, Prezentáció, IT biztonság.

Az automatikus vizsgaszoftver használati díja: 1 200 Ft/vizsga/vizsgázó

A külön igényelhető keményfedeles, papíralapú bizonyítvány díja: 5000 Ft (postaköltséggel együtt). Az igénylést az ICDL honlapon keresztül lehet megtenni: https://njszt.hu/hu/form/kemenyfedeles-ecdl-bizonyitvany

ICDL modulvizsga, regisztráció megrendelése

A megrendeléshez szíveskedjen kitölteni az innen elérhető megrendelő formátumot, melyet aláírást követően szkennelve, elektronikusan kérünk elküldeni az icdl@tef.gov.hu e-mail címre, valamint az érintett vizsgaközpont megrendelőn megadott e-mail címére is, legkésőbb a tervezett vizsgaidőpont előtt hét nappal!

Eseménynaptár

2024. Június
HKSzCsPSzV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Társoldalak

Jogi tanácsadás

Minden hétfői munkanapon: 8.00 órától 10.00 óráig
 
Telefonszám: 06/1-896-9512