Főigazgatói dicséret

2021.01.12.

2020. december 21-én Sztojka Attila főigazgató úr „Főigazgatói dicséretben” részesítette a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság azon kollégáit, akik egész éves, elkötelezett és elhivatott munkájukkal hozzájárultak szervezetünk sikeres és hatékony működéséhez, példaértékű munkájukkal az esélyteremtési intézkedések fontosságának hangsúlyozásához.

Gratulálunk kollégáinknak, és a jövőben is sikerekben, örömökben, elismerésekben gazdag munkát kívánunk Nekik!

 

 

Schenk Lajos

A Humánerőforrás-gazdálkodási és Informatikai Főosztály munkatársa.

A humán szakterület meghatározó munkatársa. Szorgalma kiemelkedő, önálló és lelkiismeretes szakmai munkavégzése példaértékű. Vezetői, kollégái munkáját messzemenően támogatja.

dr. Baki Zsuzsanna

A Jogi és Igazgatási Főosztály munkatársa.

Megbízható, szakmailag felkészült. A rábízott feladatokat határidőben, pontosan, szakszerűen elvégzi. Munkájára igényes kolléga, minden feladatban a megoldást keresi.

 

 

dr. Iharos Dóra

A Jogi és Igazgatási Főosztály munkatársa.

Megbízható, szakmailag felkészült. A rábízott feladatokat határidőben, pontosan, szakszerűen elvégzi. A csapatmunkában körültekintően, minden apró részletre odafigyelve végzi a munkáját, stabil támogatást nyújtva ezzel a feladatok megoldásához.

 

 

Nyéki Barbara

A Támogatásirányítási Főosztály Támogatáskezelési Osztályának munkatársa.

2019 novemberétől dolgozik a Főigazgatóságon. Kiemelt feladata a Kormányhivatalok által megküldött szakmai programok véleményezése. Ebben az évben 106 Biztos Kezdet Gyerekház és 182 Tanoda szolgáltatás szakmai programjának áttekintését végezte el, amelyből egy összefoglaló tanulmány is készült. Mindemellett a Kormányhivatalok által megküldött szakmai programok véleményezésével segítette az új Tanodák és Biztos Kezdet Gyerekházak elindulását, illetve 16 Tanoda esetében részt vett a helyszíni ellenőrzésben is. Besegít az osztály feladatainak ellátásába, finanszírozási/támogatási szerződések megkötésébe, elszámolások ellenőrzésébe.

 

Eszenyi Claudia

A Támogatásirányítási Főosztály Támogatáskezelési Osztályának munkatársa.

2019 decemberétől erősíti a Támogatáskezelési Osztályt. Kiemelt feladata az utalások előkészítése a Gazdasági és Vagyongazdálkodási Főosztály részére. Csak az Útravaló Ösztöndíjprogramokkal kapcsolatban 18 432 utalást készített elő, több esetben egyeztetve a mentor kollégákkal vagy a tanulókkal annak érdekében, hogy a jogosan járó ösztöndíjak megérkezzenek az érintettek részére.

 

 

Köves Márta

A Programvégrehajtási, Képzési és Módszertani Főosztály kiemelt, EFOP 1.1.2 projektjének szakmai vezetője.

Kiváló szakmai tudással rendelkezik, ami nagyfokú munkabírással párosul. Az EFOP-1.1.2 projekt szakmai vezetőjeként nagy szerepet vállal a projekt hosszabbításában megvalósuló toborzásban és a bevonandó szociális és gyermekvédelmi intézmények igényeinek felmérésében.

Sonkoly János

A Programvégrehajtási, Képzési és Módszertani Főosztály kiemelt, EFOP 1.1.2 projektjének pénzügyi vezetője.

Kiváló szakmai tudással rendelkezik, ami nagyfokú munkabírással párosul. Az EFOP-1.1.2 projekt pénzügyi vezetőjeként nagy szerepet vállal az Irányító Hatósághoz benyújtandó kifizetési igénylések mellett a módosítási igények kidolgozása/benyújtása kapcsán is.

 

Bakó Bence

A Területi Felzárkózási Ügyek Főosztály Komplex Esélyteremtő Programok Koordinációs osztályának munkatársa.

Baranya és Somogy megyékben lát el megyei koordinátori feladatot. A Gazdaságélénkítő Programban (GÉP) érintett települések fejlesztését kimagasló szakértelemmel, nagy odafigyeléssel és kellő alapossággal segíti, nemcsak saját településein, hanem országosan egyaránt. A települések fejlesztését támogató monitoring tevékenységhez módszertani Segédanyagot/Kitöltési útmutatót készített a kollégák részére. Az önkormányzatok fejlesztési elképzeléseinek nyomon követése mellett a térség vállalkozóival is hatékony együttműködést teremtett.

 

Pogány Viktor Győző

A Humán Erőforrás gazdálkodási és Informatikai Főosztály informatikus munkatársa.

Munkája kiemelkedő, a feszült, nehéz helyzetekben is lehet rá számítani. Az informatikai szakterület legmegbízhatóbb kollégája. Kreativitásával, egyedi megoldásaival más főosztályok munkáját is támogatja.

Radnai Viktória

A Felzárkózási Képzések Osztályának osztályvezetője.

Munkáját pontosan, szakszerűen végzi. A pandémiás helyzetben az on-line és távoktatási rendszerek kidolgozásában jelentős szerepet vállalt. Kollégáival példaértékű munkakapcsolatot alakított ki, amit aktívan működtet.

 

Antal Zsuzsanna

A Területi Felzárkózási Ügyek Főosztály Helyi Esélyegyenlőségi Programok osztályának ügykezelő referense.

A HEP osztály körében megszervezésre kerülő képzések szervezési és képzés adminisztrációs feladatait fogja össze, ami nagy körültekintést és alaposságot követelt meg tőle az egész év folyamán. Pontos feladatvégzésének köszönhetően ebben az évben 40 sikeres képzésünk valósult meg, több mint 400 ember részvételével. A járványhelyzetben is példamutatóan helyt állt.

 

István Anita

Az Észak-Magyarországi Társadalmi Esélyteremtési Igazgatóság társadalmi kapcsolatokért felelős munkatársa.

Határozott, kiváló munkabírású, megbízható kolléga. Önállóan és team munkában egyaránt képes hatékonyan dolgozni, kiváló kommunikációs készségének köszönhetően munkatársaival és a szakmai partnerekkel is jó kapcsolatot ápol. Komplex gondolkodásmód és jó problémamegoldó készség jellemzi. Elkötelezetten végzi munkáját az EFOP.1.6.2 projekt megvalósításában, koordinálásában, így elősegíti a hátrányos helyzetű felnőttek képzését, foglalkozatási lehetőségeik bővítését.

 

 

Schweibert Mónika

Az Nyugat –Dunántúli Társadalmi Esélyteremtési Igazgatóság képzési referens munkatársa.

Munkáját, feladatait lelkiismeretesen, felelősségteljesen végzi, és minden esetben a megoldást keresi. Valamennyi feladatkörben igyekszik részt vállalni, átlátni a teljes munkafolyamatot. Nagy munkabírású és megbízható kolléga.

 

 

 

Bereczkiné Szarvas Eszter

Az Észak – Alföldi Társadalmi Esélyteremtési Igazgatóság társadalmi kapcsolatokért felelős munkatársa.

A felnőttképzésben több mint 15 éve, a társadalmi felzárkózás területén adódó munkában pedig a kezdetektől aktívan részt vesz. Példaértékű, belső igényéből fakadó folyamatos szakmai önfejlesztésének köszönhetően naprakész ismeretekkel járul hozzá a hátrányos helyzetűek segítését szolgáló projektek szakmai és pénzügyi megvalósításához. Munkaköri feladatain túl, az Igazgatóság működését segítő egyéb feladatokban is részt vesz. Fegyelmezettsége, elhivatottsága átlagon felüli, munkabírása példaértékű.

 

 

Jónás Tibor

Az Észak – Alföldi Társadalmi Esélyteremtési Igazgatóság társadalmi kapcsolatokért felelős munkatársa.

A felnőttképzésben több mint 15 éve, a társadalmi felzárkózás területén adódó munkában pedig a kezdetektől aktívan részt vesz. Oktatóként, szervezőként kiemelkedő teljesítményt nyújt. Kollégáit segíti, önfejlesztésének köszönhetően naprakész ismeretekkel járul hozzá a hátrányos helyzetűek segítését szolgáló projektek szakmai és pénzügyi megvalósításához. Munkakörén túl, az Igazgatóság működését segítő egyéb feladatokban is önként részt vesz. Fegyelmezettsége, precizitása példaértékű.

Eseménynaptár

2024. Május
HKSzCsPSzV
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 

Társoldalak

Jogi tanácsadás

Minden hétfői munkanapon: 8.00 órától 10.00 óráig
 
Telefonszám: 06/1-896-9512