Aktuális hírek

Tájékoztató a koronavírusról

A magyar kormány operatív törzset hozott létre az új koronavírus elleni küzdelem érdekében. Ezen a honlapon hiteles és naprakész információkat talál a hatósági intézkedésekről, a megelőzéshez szükséges lépésekről és teendőkről a panaszok esetén. Tegyünk mindannyian az egészségünkért!

koronavirus.gov.hu

Koronavírus-járvány: TEF-segítség a kaposvári mentősöknek

 2020.04.03.

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság /TEF/ Kaposvári Fejlesztési Központja /IOKK/ mosógépet és szárítógépet biztosít az Országos Mentőszolgálat Kaposvári Mentőállomásának a rendkívüli vírushelyzet idejére. Az eszközöket Sztojka Attila főigazgató és Horváthné Nőth Edit, a TEF Dél-Dunántúli Regionális igazgatója adta át a somogyi megyeszékhelyen.

Dr. Borbély Gábor, a mentőállomás vezetője – köszönetének kifejezésével egyidejűleg – azt mondta, hogy örülnek minden olyan lehetőségnek, amely megkönnyíti és segíti a mindennapi munkát a mentőállomáson a járvány alatt. Sztojka Attila főigazgató szerint ebben a veszélyhelyzetben még az eddiginél is fontosabb a szoros együttműködés a védekezésben érintett szervezetekkel. A TEF feladatának tekinti, hogy – lehetőségeihez mérten – minden területen segítsen a vidéken élőknek.

Együtt sikerülhet

2020.03.31.

A TEF segítségével egészségügyi maszkokat varrnak Vajszlón

A Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság /TEF/ Vajszlói Fejlesztési Központja/IOKK/ varrógépet biztosít az önkormányzatnak, hogy minél több orvosi maszkot készíthessenek a helyi lakosok számára. A település polgármestere fordult ilyen kéréssel a főigazgatóság területi szervéhez. Sztojka Attila főigazgató azonnal intézkedett, s a varrógépet átadták az önkormányzatnak.

A munkát a Vajszlói Polgárőr Egyesület szervezi és gondoskodik az alapanyag beszerzéséről is, amelyet az önkormányzat fizet. A maszkokat a településen működő szervezeteknek és a település polgárainak készítik, hogy minél hatékonyabban védekezzenek a koronavírus-járvány ellen.

Vajszló polgármestere, Horváth István köszönetet mondott a főigazgatóságnak az együttműködésért. Sztojka Attila főigazgató szerint ilyen veszélyhelyzetben is nagyon szoros összefogásra van szükség, s a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság feladatának tartja, hogy minden területen segítsen az önkormányzatoknak.

A Baranya megyei településen több mint 1700-an élnek.

Varrógépek a Társadalmi Esélyteremtési Főigazgatóság támogatásával – Szegvár

2020.03.31.

szegvar.hu

Tájékoztatás

2020.03.16.

Tájékoztató levél a Biztos Kezdet Gyerekházat Fenntartó Szervezetek részére.

Letöltés (PDF dokumentum)

Tájékoztató levél a Tanodafenntartók részére.

Letöltés (PDF dokumentum)

Eseménynaptár

2024. Június
HKSzCsPSzV
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Társoldalak

Jogi tanácsadás

Minden hétfői munkanapon: 8.00 órától 10.00 óráig
 
Telefonszám: 06/1-896-9512